Crap la cuptor cu creveti

de MVMih in Crap / Caras, 19 Apr 2011 | 5573 vizualizari

 

Am promis ceva cu peste de Sarbatoarea Floriilor....iata ce a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de crap mare de Dunare
  • 20-30 creveti
  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 usturoi verde
  • 2-3 lingurite paste de tomate Cirio
  • un pumnisor boabe de piper
  • o lingura boabe de mustar
  • putin putin rozmarin
  • hrean
  • 1-2 frunze de dafin
  • lamaie
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 1 lingurita de delikat
  • patrunjel verde
  • putin busuioc uscat
  • ulei de masline
  • 1-2 pahare micute de apa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu creveti:

Se spala bucatile de peste si se zvanta...la fel si crevetii.

Punem pestele intr-un vas termorezistent, peste care adaugam usturoiul verde taiat in bucatele medii, firul de ceapa verde intreg, boabele de piper, boabele de mustar, frunzele de dafin, hreanul dat prin razatoare, lamaia stoarsa...busuiocul, mai putin crevetii si patrunjelul verde.

Am pus pestele cu coastele in sus la cuptor la foc mediu-mic pe un gratar mai de sus cam 30 de minute, apoi am intors pestele cu pielea in sus inca vreo 5 minute si am adaugat pasta de tomate.

Se face acolo un suc mai nene!!!...mmm...in care am adaugat  crevetii. Am mai lasat vreo 5-7 minute, am pus patrunjelul verde dupa care am stins focul si am pus capacul.

Dupa vreo 15 minunte am pus pe farfurie....si mi-a placut mie.

Sper sa va placa si voua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

MVMih 1

05.05.2011, 19:16

medioto59

MVMih 1

05.05.2011, 19:22

Ela...gata s-a terminat cu outzele momentan...si eu am ratat multe din "ospatzo-dezmatzurile" voastre si nu mi-a dat nimeni nici un link

adry88 1

06.05.2011, 15:32

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu ceapa si praz